Hier de belevingen van onze gasten na een heerlijk vakantie bij "Vue des Vosges". Een (h)eerlijke plek om te overnachten vlakbij de route de soleil (a31) richting het zuiden Frankrijk.

 

  1. 1-11-2018 Hier als proefgast geweest, was uiteraard ook mee helpen, maar het wordt super!! Wens voor jullie straks veel succes en ik kom zeker weer langs. J Jansen
  2. Hotes tres prevenants,accueillants notamment pour un marcheur de St Jaques.Embroit orginal ,mais confortable et tres propre ( J"ai bien dormi et tres bonne douche chaud) je recontraire sans hesitation . 18-05-2019 Jean-Baptiste M.
  3. 4 Nachten hebben wij in de Blokhut verbleven.We hebben genoten van hartelijke gastvrijheid en geweldig gastheerschap van Brigitte en Arjen, een goed bed,een heerlijke regen douche en met zorg bereide smakelijke maaltijden. Dit alles in een prachtige omgeving van een authentiek vriendelijk Frans dorpje, midden in de natuur. Met alle dagen zon als bonus , was het een fijn verblijf. Arjen en Brigitte, bedankt voor alles !!  13 t/m17 mei 2019 ; Jan en Marjan ,  Ammerstol.