Over onze Tente D'Hotes "Vue des Vosges"

Vue des Vosges is vanaf 1 maart 2021 tot en met 30 oktober geopend voor onze gasten.

Eigenaren b&b langs de route de soleil

Wij, Brigitte en Arjen Post hebben in de afgelopen tijd onze Ferme gerenoveerd en gereed gemaakt zowel van binnen als van buiten voor het ontvangen van gasten wat wij op een eigenwijze een invulling geven doordat wij een "soort" Chambre D'Hotes runnen maar dan Anders. Hoe? In onze Tente D'Hotes!!


Wij verhuren geen kamers, maar een Beleving: Wij hebben in de voormalige schuur een ware indoor-camping belevenis gecreëerd. Hier kan u met uw familie verblijven in vooraf opgestelde tenten. Zo kunt u van de Route du Soleil zo een tent induiken met heerlijk slaap comfort om tot rust te komen. Dit alles onder ons schuur dak.


Wij bieden meerdere mogelijkheden aan:

In de gerenoveerde schuur:

Familie tent: Een  ruime 2/4 persoons-tent , nostalgische slapen en genieten
Drie persoonstent :

Een leuke gekke overnachting met z'n drieen , hier kan het!
De twee persoons-tent : Een ruime 2-persoons tent

 


\

Onze een persoons tent: Klein maar dapper heel knus voor als je alleen bent

In de fraaie tuin:

Vakantie in blokhut Vogezen

 De Blokhut: De blokhut in onze achtertuin geschikt voor 2 personen, er kan eventueel een slaapplaats bij geplaatst worden tegen een vergoedingCaravan overnachting a31

Een staan plaats: Een plek voor uw eigen caravan, camper of tent in de ruime Franse tuin.
Caravan  "Fantaisie"


Dit seizoen kunnen gasten ook overnachten in een caravan met veel privacy: eigen keukentje, 2 x 2 persoons bedden, zithoek, koelkastje, kachel kortom weelderige luxe te huur bij Vue des Vosges voor maximaal 4 personen.


Inrichting huur caravan Vogezen

Ze heet " Fantaisie", is geboren in 1969 en is naar een ontwerp van de gebroeders George-Jaques uit Lyon. Op en Top een Franse dame in onze Franse tuin .


Gezien de beperkt ruimte/mogelijkheden adviseren wij u tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.Tevens bieden wij u de mogelijkheid om het ontbijt en s'avonds ( van 17.00 tot 19.00u) mee te eten met onze Pot tegen een vergoeding.

Wij nodigen u graag uit om onze Ferme te beleven, ontspannen in de voor/achter tuin met een goed boek of een leuk gesprek, lekker een drankje en/of hapje, de kinderen die zich vermaken met sport en spel in de tuin (omheind) of afkoelen in het plons bad met de Vogezen op de achtergrond. Kortom genieten van rust,ruimte, natuur en toch niet afgelegen en zo weer op pad naar uw vakantie adres of naar huis.

Uw huisdier is van harte welkom na overleg.

De directe omgeving biedt u tevens de mogelijkheid voor meer ont/in spanning zoals de kuuroorden Bourbonne les Bains en Contrexéville op nog geen 20 km en Lac de Morimond voor een zwempartij of een heerlijke wandeling ,op ongeveer 6 km alwaar u tevens kunt pauzeren en genieten van diverse spijzen en dranken in het naast gelegen restaurant Lac de Morimond.