Belevenissen op "Vue des Vosges"

Vol verwachting kijken we uit naar: de vooruitzichten, en U ???
 
Op Vue des Vosges hebben we helaas ook last van de beperkingen veroorzaakt door Covid-19, voorzover het nu duidelijk is kunnen we misschien vanaf 15 Juni 2020 weer gasten ontvangen uit de rest van de wereld!! We duimen !! Maar stil zitten hebben we niet gedaan en zullen we ook niet doen. We hebben onze tijd goed gebruikt om de tuin en onze Tente D"hotes te optimaliseren,verbeteren bijna niet mogelijk denkt u wellicht edoch waren er nog een paar "kleine dingetjes" die aandacht behoefde en die zijn onder handen genomen. Het dak aan de voorzijde van de Tente D'Hotes is vervangen, was ook hard nodig na een stormachtige winter en kan weer jaren mee. Binnen in de Tente D"Hotes zijn een tweetal ondersteunende pilaren gemetseld om de eerste verdieping nog meer stevigheid te geven zodat de houten vloer minder beweegt. In de tuin zijn we druk bezig met onderhoud en planten van bloemen, groentes. De groentetuin heeft Brigitte uitgebreid en kunnen we dus nog meer groenten uit eigen tuin eten en aanbieden. De fruitbomen dragen al lekker wat vruchten dus als u verse kersen en appels, peren, mirabellen wil eten wees er op tijd bij met boeken!! Wij zijn gereed om u te ontvangen en te verwennen met (h) eerlijk eten en drinken. Tevens zijn we naast onze Tente D'Hotes ook druk in ons dorp, Brigitte is ondertussen stevig aan de weg aan het timmeren met het knippen van mensen uit de buurt die haar hebben ontdekt tijdens de beperkingen en Arjen heeft zich opgeworpen als gemeenteraadslid van Tollaincourt en helpt regelmatig met onderhoud van het gemeente groen. Tevens heeft Arjen ondertussen diverse klussen aangenomen en pleegt op een aantal adressen het tuin onderhoud het gehele jaar. Kortom stil zitten doen we niet, maar willen nu ook graag dat gene weer doen wat we het liefste doen: gasten ontvangen en een onvergetelijke tijd geven aan U , Vakantie Vierder/genieter !!!
Schroomt u niet en boek uw vakantie bij ons we zien U graag in onze Tente D'Hotes Vue des Vosges, Vogezen,Frankrijk
.

Tollaincourt 5 Maart 2020

Met de naweeën van de winter, waaronder flinke stormen, ernstig veel vocht in de vorm van regen, hagel, sneeuw, en hier en daar een ontwortelde boom en een laag vliegende dakpan, krijgen we weer veel zin in het nieuwe seizoen. We zijn van de herfst/winter met name druk geweest met verbeteren woning en Tente d'Hotes, zoals ideeën van gasten toe passen waar mogelijk, schilderwerk, onze nieuwe aanwinst in de vorm van onze " Fantaisie" helemaal ontmanteld en weer opgebouwd met een mooi en luxe resultaat.
Ook werden we aangenaam verrast door onze boeking-partner, Booking.com, die ons een Award stuurde met uw mening over on(s)ze Tente d'Hotes, we hebben vorig jaar ( ons eerste jaar in Frankrijk) een 9.2 gekregen voor ons concept Tente d'Hotes: Vue des Vosges. Dank voor uw mening!! Het voorjaars-zonnetje breekt steeds vaker door, het tuinwerk ( gras maaien, bomen snoeien, groente tuin bemesten) dient zich al snel aan, de fruitbomen zitten vol in de knop evenals de seringen, we kunnen niet wachten om onze deuren weer te openen en onze gasten weer te verwelkomen en te mogen verwennen. De boekingen komen gestaag binnen dus het belooft weer een gezellig en druk seizoen te worden. In het najaar zijn we voornemens speciale midweken of lange- weekenden te organiseren voor kleine groepjes maximaal 6 personen, die we (ook) ontspanning gaan bieden (denk aan, yoga oefeningen door Arjen verzorgd, beauty behandelingen, waaronder bezoek wellness centre, haar verzorging,manicure,make-up) gezond en lekker lunchen en dineren, omgeving verkennen met wandelingen/mountainbiken/fietsen en eventueel bezoekjes aan bezienswaardigheden.( Glas blaaserij, Viool museum), we houden u op de hoogte via dit blog inzake bijzonderheden. Mocht u interesse hebben in een geheel verzorgd weekend en/of midweek bij ons, geef het tijdig aan, speciale verzoeken/wensen mogen gemeld worden.
Afijn, u bent weer op de hoogte van het wel en wee bij Vue des Vosges, wij gaan weer aan de slag hier en wensen u alvast Zonnige dagen , Gezondheid en zien u graag (terug) bij ons (h)eerlijke vakantie adres in de Vogezen, Frankrijk.